Ale!

Sininen Fidget Spinner stressilelu

9,90  7,95 

Tämä vuoden huipputuote Fidget Spinner on rantautunut Suomeen. Laadukkaat stressilelut löydät meiltä todella edulliseen hintaan. Tilaa omasi nyt!

Osta useampi ja saat alennuksen!

Kappalemäärä 2 3 4 5 -10 11 -100
Hinta 7,71  7,47  7,23  6,76  5,96 
Osasto:

Kuvaus

Fidget Spinner on USA:ssa kehitetty stressilelu, jonka on testattu vähentävän stressiä, lisäävän rentoutumista ja kaiken lisäksi keskittymiskykyä parantava lelu. Fidget Spinner on noussut suureen suosioon erittäin nopeasti Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Voit pyörittää Fidget Spinneriä sormien välissä ja opetella tekemään sillä temppuja. Jo pelkkä spinnerin käsittely auttaa sinua rentoutumaan ja elämään läsnä hetkessä. Tätä pyörivää hyrräliikettä on mielenkiintoista katsoa ja se toimii kätevänä leluna myös  niille, jotka tykkäävät pureskella kynsiä. Voit käyttää tätä tuotetta myös apuvälineenä tupakan polton lopettamisen yhteydessä.

Osta nopeasti Suomesta

Fidget Spinneri soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Voit käyttää sitä kotona, ulkona, työpaikalla tai ihan missä vain koet sen tarpeellisena. Tuotteella ei ole ikärajoitusta, vaan se sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Piristä tylsiä päiviäsi ja ota käyttöösi monipuolinen suosikkituote. Tai osta se lahjaksi stressaantuneelle ystävälle!

Opi tekemään temppuja Fidget Spinnerillä